Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.8
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
IZABELA DZIERWA, 24-08-2016

Polecam wszystkim Domek Nad Wodospadem. Fajne, ciche spokojne miejsce gdzie można miło spędzić czas i odpocząć. Blisko sklepy. Lokalizacja bardzo fajna. Domek czysty, zadbany, ładny, wyposażony we wszystkie rzeczy w kuchni. Właścicielka do rany przyłóż. Polecam!

10.0
Ania, 24-06-2017

Polecam Domek nad wodospadem.Byłam w tym roku już dwa razy z całą rodziną. Bardzo cichą i spokojna okolica.Blisko do Niedzicy, Szczawnicy, a przejście na stronę słowacka 40 min spacerkiem.Domek czysty i ogrodzone podwórko. Miła wlascicielka. Polecam.

9.8
Marcin Krupa, 26-06-2017

Polecam to miejsce, cisza spokój idealne do wypoczynku z dala od miejskiego zgiełku. Czysto schludnie, dla par z dziećmi i nie tylko super miejsce. Właścicielka przemiła kobieta: -) POLECAM

10.0
Artur Agnieszka z Jastrzębia, 01-08-2017

Świetne miejsce, spokojna okolica, duże podwórko, piękne widoki, dużo atrakcji i bardzo miła właścicielka. Na niepogodę świetlica z pingpongiem, internetem i piłkarzykami. Polecamy i na pewno jeszcze nie raz skorzystamy!

10.0
Edyta , 11-08-2017

Poprzednie opinie mówią wszystko: czysto, cicho, słychać szum wodospadu, podwórko ogrodzone, domek czysty, wyposażony we wszystko co potrzeba. Dzieciaki zadowolone. właścicielka sympatyczna. Polecamy

10.0
Dorota Szczurowska, 29-07-2020

Domek czysty wyposażony we wszystko co potrzeba ciche spokojne miejsce idealne na wypoczynek, szum wodospadu bardzo dobra lokalizacja wszędzie blisko Niedzica, Szczawnica, Zakopane, właściciele bardzo bardzo przemili! Polecam w 1000%

Pogoda

Pogoda Kacwin na dziś: 15-06-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 11 17 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 10 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 14 22 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 23 °C